BinnensteBuiten

BinnensteBuiten, een uitnodigend thema voor de laatste Vrouwen ont-moeten vrouwen avond van dit seizoen. Het hopelijk mooie weer lokt ons op de eerste dag van mei naar buiten. Op mijn kaart staat ‘Het huis waar de Stilte spreekt’ is een plek waar: weidsheid de blik verruimt, leegte weldadig kan zijn en stilte de binnenstem laat klinken. We zullen het ook deze keer weer samen ontdekken, elkaar de vraag stellen ‘waardoor kom jij in beweging,‘wat maakt jou blij’. Een avond om samen rond het vuur het glas te heffen. Je bent van harte welkom op maandag 1 mei. Schroom niet te komen ook al ben je deze winter niet alle keren geweest. Om half acht staat de koffie/thee met koek klaar. We werken van acht tot tien uur.

Advertenties

2 gedachten over “BinnensteBuiten

  1. Hallo Tity, Ik kan helaas maandag niet komen. Ik heb nl. een onder- en boven ooglidcorrectie laten doen en zie er daardoor een paar weken niet uit ( is normaal, daar was ik voor gewaarschuwd). Bovendien tranen mijn ogen nog zoveel dat ik wazig zie. Het komt erop neer dat ik mijn ogen zoveel mogelijk rust moet geven en dat wil ik komende week dan ook doen. Gelukkig heb ik komende week nog vrij. Ik hoop volgend schooljaar wel weer deel te nemen aan de avonden van VOV. Doe iedereen de hartelijke groeten van mij en ik wens jullie een fijne, inspirerende avond met elkaar! Met vriendelijke groet, Gerrie den Toom P.S. Ik ben ook al een tijd niet bij de wandelclub geweest, omdat ik nu fulltime werk. Mijn duo-partner is nl. uitgevallen met ernstige schouderklachten. Zodra zij weer beter is ben ik weer van de partij!

    • Dag Gerrie, jammer dat het dit seizoen zo loopt.ik geniet altijd van de verhalen over je werk. Hoop dat je een Goode zomer zult hebben eerst nog op school en dan leaker er op uit. Voor nu een lieve groet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s