Over Tity

Voldoening is goud waard           tity kaart gras

Dit zijn de woorden die mij in deze fase van mijn leven kleuren. Ja wat geeft mij voldoening? Ik word gelukkig wanneer ik mijn talenten, kennis en levenservaring in kan zetten met en voor ander(en). Dat ik kan delen dat wat me van binnen rijk maakt, echte ontmoetingen, spirituele teksten. Maar ook krantenartikelen, boeken die me bewust maken van de mogelijkheden die ik als mens heb om mijn steentje bij te dragen aan een duurzame Polder.

Geen wonder dus dat na mijn pré- pensionering ( 2007) bij Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling in Flevoland de drang om mijn ervaring als trainer en coach thuis voort te zetten vroeg om aktie. Het besluit de verdiensten na aftrek van de kosten te besteden aan Microkredieten voor vrouwen is voor mij een passende drive om professie en idealisme te combineren.

Als pioniersdochter – in ’47 geboren in een ark in Marknesse- zit het samen gaan voor een ideaal en het ‘scheppen/ creeren ‘ mij in het bloed. Ik ben dan ook helemaal op mijn plek bij de Pioniers van de Toekomst, een club van mensen die vanuit een betrokken wereldvisie duurzaamheid in de polder handen en voeten wil geven. www.pioniersvandetoekomst.nl

Mijn talenten en ervaring liggen op het gebied van sociale duurzaamheid. Mensen stimuleren eigen kennen en kunnen te ontwikkelen, niet alleen voor eigen gewin. Ieders bijdrage telt, één mens maakt het verschil.

Ook vind ik het fijn om mijn eigen eb en vloed in het leven te delen met anderen en elkaar te stimuleren en te helpen steeds weer opnieuw de balans te vinden

Voor mij blijft het een uitdaging om te balanceren tussen het zijn van echtgenote en mantelzorger. Een proces van verlangen en aanvaarden. Een ervaring om te delen met mensen die deze weg ook gaan.

Eb en vloed, eb en vloed. Zoals het gaat zo is het goed.

img_5434-001

Langzamerhand schuif ik in een fase van het leven dat ik besef dat het hebben van werking minstens zo waardevol is als het hebben van werk. Graag trek ik met mensen op, jong en oud, die zich willen ontwikkelen. Mensen die hun binnenwereld willen verbinden met de buitenwereld.

Voor mij blijft het een uitdaging om te balanceren tussen het zijn van echtgenote en mantelzorger. Een proces van verlangen en aanvaarden. Een ervaring om te delen met mensen die deze weg ook gaan.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s