Vrouwen ontmoeten vrouwen rond een thema

Uitnodiging voor de Vrouwen ont-moeten vrouwen bijeenkomst rond een thema op de eerste maandagmiddag van de maand

Mikhail Matyushin, Stedelijk Museum

P1010830

Vraag je je zelf nu je dit leest af ‘is dat wel wat voor mij zo’n middag met alleen maar vrouwen? Is dat niet gewoon een vrouwenkransje.’

Het antwoord daarop is …nee!

We nemen thema’s die leven in de groep als uitgangspunt voor de avond. Door creatieve werkvormen ontstaat er naast ruimte voor persoonlijke reflectie een sfeer van verbinding, inspiratie en bemoediging. Gaandeweg (11 jaar) zijn deze avonden een platform geworden voor vrouwen die hun kennis, levenservaring en kwaliteiten willen en kunnen delen met andere vrouwen. Er is ook dit seizoen ruimte voor nieuwe vrouwen.

We beginnen dit winterseizoen op maandagmiddag 7 oktober met het thema  ‘de bakens verzetten’ op 4 november Boek en Wijsheid. Op de eerste bijeenkomst krijgt ieder de kans om onderwerpen in te brengen.

Mocht je voordat je beslist te komen meer informatie willen hebben dan kan je mij of één van de vrouwen die al  langer komt altijd bellen of mailen. Je kunt ook eerst een keer komen om de sfeer te proeven.

Dan nu de praktische zaken:

Data:  7 okt. 4 nov. 2 dec. 6 jan. 2 maart, 6 april en 4 mei 2020.

Tijd: 1.30 uur inloop met koffie/thee en koek, 2 uur tot 4 uur verdiepen van het thema.      Adres:  Zwartemeerweg 50,  8317 PC Kraggenburg.

Tel: 06 55504595

email: tity.kuiken@gmail.com

Kosten: € 8,00 per avond. Verdiensten zijn bestemd het  Vrouwencentrum Noordoostpolder en het Aanloophuis in Leeuwarden.                                                            Aanmelden: graag en mailtje vooraf als je van plan bent om te komen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s